Θραύση Κρυστάλλων – 5 βασικά tips

8 Απριλίου, 2020

Θραύση Κρυστάλλων – 5 βασικά tips

Η θραύση κρυστάλλων είναι μια προαιρετική κάλυψη στο συμβόλαιο ασφάλισης του οχήματός σου, η οποία καλύπτει τον κίνδυνο θραύσης των εμπρός και πίσω παρμπρίζ όπως και τον πλαϊνών παραθύρων.

Κατά τη γνώμη μας αν και προαιρετική, την θεωρούμε από τις πιο σημαντικές καλύψεις που ένα συμβόλαιο πρέπει να διαθέτει διότι – πέρα από την περίπτωση που είσαι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη θραύση του – σου καλύπτει την αντικατάσταση.

Ζημιές από φυσικές καταστροφές, κακόβουλες ενέργειες ή ακόμα και από τυχαία πτώση αντικειμένων καλύπτονται τις περισσότερες φορές στο 100%.

Τι πρέπει όμως να γνωρίζεις:

1.Κάποια συμβόλαια προκειμένου να γίνουν πιο οικονομικά έχουν τον όρο της «συμμετοχής» στη θραύση κρυστάλλων. Αυτό σημαίνει ότι ανάλογα το ποσοστό της συμμετοχής ο ασφαλισμένος καλείται να συμμετέχει στο έξοδο αποκατάστασης.

2. Ποιο είναι το ύψος του ασφαλισμένου κεφαλαίου ανά έτος ή κατά περίπτωση.

3. Η Ασφαλιστική εταιρεία που θέλεις να ασφαλιστείς συνεργάζεται με τις βασικές εταιρείες αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου; Αυτό θα βοηθήσει ώστε να μη συμμετέχετε καθόλου στα έξοδα αντικατάστασης/επισκευής.

Αν σου δίνεται η επιλογή στο συμβόλαιό σου και πας σε συνεργείο της επιλογής σου τότε θα πρέπει να γνωρίζεις ότι καλύπτεις τα έξοδα αντικατάστασης/επισκευής με δικά σου κεφάλαια και στη συνέχεια καταθέτεις τις αποδείξεις στην ασφαλιστική σου εταιρεία για να αποζημιωθείς.

4. Η εταιρεία που θα αντικαταστήσει τη ζημιά χρησιμοποιεί αυθεντικά ανταλλακτικά;

Μια σημαντική λεπτομέρεια σε περίπτωση που στο μέλλον θελήσεις να πουλήσεις το όχημά σου.

5. Κανένα απλό συμβόλαιο θραύσης κρυστάλλων δεν καλύπτει ηλιοροφές, προβολείς, καθρέπτες ή alarm

Στο insurancenter.gr φροντίζουμε να έχεις τις πιο ολοκληρωμένες καλύψεις στις καλύτερες τιμές!

Πρόσθεσε Θραύση Κρυστάλλων με μόλις 10,43€ το εξάμηνο!

Copyright © 2020 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Δ. Αντωνίου - Προύζου & Συνεργάτες
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram