10 λόγοι για να αποκτήσετε ασφάλεια ζωής

8 Δεκεμβρίου, 2021

10 λόγοι για να αποκτήσετε ασφάλεια ζωής

Όλοι προσπαθούμε σκληρά να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας, να κατακτήσουμε τους υψηλούς μας στόχους, να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για αυτούς που αγαπάμε και να πετύχουμε ένα υψηλό επίπεδο ζωής. Η πορεία μας προς το μέλλον και την οικονομική επιτυχία είναι γεμάτη από προκλήσεις, ευκαιρίες και κινδύνους.

Η σημασία της ασφάλειας ζωής

Η ασφάλεια ζωής είναι το σημαντικότερο ασφαλιστικό πρόγραμμα δεδομένου ότι εξασφαλίζει ένα επαρκές οικονομικό κεφάλαιο στους νόμιμους κληρονόμους σε περίπτωση απώλειας ζωής. Επίσης βασίζεται στην πολύ απλή ιδέα ότι με ένα σχετικά μικρό ποσό χρημάτων μηνιαίως μπορείτε να διασφαλίσεις ότι θα υπάρχει ένα σημαντικό κεφάλαιο για την οικογένεια σας, όταν δεν θα είστε εκεί.

10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ

1. Διατήρηση τη ποιότητας ζωής της οικογένειας σας  

Μπορείτε να συμπληρώσετε το ετήσιο οικογενειακό σας εισόδημα και να καλύψετε τους πιθανούς περιορισμούς που θα προκύψουν από το σύστημα κοινωνικών ασφαλίσεων.

2. Διασφάλιση του μέλλοντος των παιδιών σας 

Μπορείτε να διασφαλίσετε το μέλλον των παιδιών σας χωρίς να μειώσετε δραματικά τα τρέχοντα έξοδα σας. Η ασφάλεια ζωής διευκολύνει την χρηματοδότηση τόσο των σπουδών των παιδιών σας όσο και την μελλοντική τους επαγγελματική αποκατάσταση.

3. Διευθέτηση των δανειακών σας υποχρεώσεων 

Η ύπαρξη μιας ασφάλειας ζωής διευκολύνει την αποπληρωμή των υποχρεώσεων σας όπως παρατραβήγματα, υπόλοιπα πιστωτικών καρτών, στεγαστικά και επαγγελματικά δάνεια. Με αυτό τον τρόπο διαφυλάσσεται η εύρωστη οικονομική θέση της οικογένειας σας αφού διατηρούνται υπό την κατοχή της τα περιουσιακά σας στοιχεία.

4. Διευθέτηση των έκτακτων και άμεσων εξόδων μετά την απώλεια ζωής του οικογενειάρχη

Χρησιμοποιώντας το συγκεντρωμένο κεφάλαιο μέσω του αποταμιευτικού κομματιού της ασφάλειας ζωής, η οικογένεια σας θα είναι ικανή να αντιμετωπίσει τα αναπάντεχα επιπρόσθετα οικονομικά βάρη αυτών των δύσκολων στιγμών.

5. Παροχή απαραίτητου χρόνου προσαρμογής για την οικογένεια σας μετά από την πάροδο του ατυχούς συμβάντος

Η Ασφάλεια Ζωής θα απελευθερώσει την οικογένεια σας από τις οικονομικές υποχρεώσεις, δίνοντας επαρκές χρόνο για την ψυχολογική προσαρμογή μετά το ατυχές γεγονός. Δημιουργεί μια εκτεταμένη περίοδο προστασίας, μέσα στην οποία η οικογένεια θα είναι ικανή να δημιουργήσει την νέα της ζωής και να διευθετήσει τα νέα της προβλήματα. Η οικοκυρά - μητέρα, σε περίπτωση απώλειας του συζύγου θα έχει τον χρόνο να βρει ή να αλλάξει δουλειά. Επίσης ο/η σύζυγος θα έχει τον χρόνο να μετακομίσει σε μικρότερη οικεία πωλώντας το σπίτι που δύσκολα πλέον θα μπορεί να συντηρεί ενώ θα έχει και τον χρόνο να εντοπίσει τις λύσεις που θα σχετίζονται με την φροντίδα και την εκπαίδευση των παιδιών του.

6. Τίθεται υπό την κατοχή σας ένα ικανοποιητικό χρηματικό κεφάλαιο για καταναλωτικά ή επενδυτικά έξοδα

Μέσω της συχνής αποταμίευσης ενός μικρού ποσού μηνιαίως που δεν μειώνει σημαντικά την αγοραστική σας δύναμη εξασφαλίζετε στο μέλλον την συγκέντρωση ενός σημαντικού χρηματικού ποσού το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την χρηματοδότηση μιας σημαντικής δαπάνης όπως ή αγορά ενός κεφαλαιουχικού αγαθού (π.χ. σπίτι, αυτοκίνητο) ή η δημιουργία μια νέας επιχείρησης.

7. Φοροαπαλλαγή

Το κόστος της ασφάλειας ζωής εξαιρείται από τον ετήσιο φορολογητέο εισόδημα. Επιπρόσθετα, το κεφάλαιο κάλυψης είναι εντελώς αφορολόγητο μέχρι το ποσό των 300,000 ευρώ.

8. Προστασία των περιουσιακών σου στοιχείων από τα Μεταβιβαστικά Δικαιώματα

9. Προστασία της οικογένειας σας από υπαρκτό και απρόσμενο κίνδυνο.

Πρέπει να θυμόμαστε πως οι πιθανότητες είναι εκεί έξω και ένα φαινομενικά απίστευτο γεγονός δεν φαίνεται τόσο απόμακρο όταν συμβαίνει. Η ασφάλεια ζωής μπορεί να σε προστατεύσει από αυτή φαινομενικά απρόσμενη πιθανότητα.

10. Μια πράξη αγάπης και υπευθυνότητας.

Ο καλύτερος τρόπος για να δείξετε στους αγαπημένους σας ότι είστε αποφασισμένος να αντιμετωπίσετε τον κάθε κίνδυνο, ακόμη και τον πιο απρόβλεπτο, για να τους προστατεύσετε.

Για οποιαδήποτε συμβουλή σχετικά με την ασφάλιση ζωής, καλέστε στα 210 4020280 ή 210 4101529 ή στείλτε μας email στο info@insurancenter.gr.

Copyright © 2020 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Δ. Αντωνίου - Προύζου & Συνεργάτες
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram